Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding effectief uitvoeren

Honden      Katten      In huis      Bestrijdingsmiddelen

 

Vlooien kunnen zich nestelen op de vervelendste plekken. Zij zoeken naar warme locaties in uw huis, waaronder op uw huisdieren, om te kunnen overleven en zich voort te planten. U kunt de beestjes het beste zo snel mogelijk bestrijden, een plaag leidt tot veel overlast en kan resulteren in vervelende beten.

Wat te doen tegen vlooien?

U kunt vlooien op uw huisdier vinden, maar zij kunnen zich ook op warme plekken in uw huis nestelen. Heeft uw huisdier vlooien opgelopen of bent u een plaag in uw huis tegengekomen, controleer dan alle andere warme plekken ook op de kleine insecten.

Hieronder leest u hoe u de beestjes kunt bestrijden bij uw huisdier en in uw huis.

 

Vlooienbestrijding bij huisdieren

Als uw hond of kat vlooien heeft opgelopen dan is het slim om dit zo snel mogelijk te bestrijden. Andere huisdieren in uw huishouden, of bij u in de buurt, kunnen de beestjes bij aanraking van het huisdier oplopen. Zo wordt de plaag steeds uitgebreider. U kunt een vlooienkam gebruiken en speciaal anti-middel aanschaffen.

 

Vlooien bestrijden in uw huis

Maak uw huis snel vrij van een vlooienplaag. De vlooien kunnen zich nestelen in warme plekken en zich zo lang en snel voortplanten. Zij kunnen in uw bed terechtkomen of bijvoorbeeld in uw tapijt. Alle warme plekken in uw huis zijn potentiële broedplaatsen voor deze vlooien.
Met een stofzuiger en speciale spray kunt u de vlooienbestrijding in huis beginnen.

Aangeraden product

 

Exil Flea Free Omgevingsspray

Goed middel voor vlooien bij mensen

 Helpt bij acute plagen en problemen

 Werkt snel en langdurig

 Onschadelijk voor mensen en dieren

 Blijft 4 tot 6 weken actief

 Bekijk product

 

 

Hoe kunt u vlooien bestrijden?

Als u op dit moment last heeft van vlooien dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Hier zijn enkele tips om de vlooien te bestrijden

  • Ga op zoek naar de bron van de vlooien
  • Was alle stoffen materialen waar de vlooien op zitten
  • Gebruik middelen voor vlooienbestrijding zoals spray of druppels

 

Moet u een expert voor bestrijding inhuren?

Vlooienbestrijding in huisHet kan nodig zijn om een expert of dierenarts in te huren, zo voorkomt u dat er een grote uitbraak van de plaag is. U kunt een expert inhuren voor de vlooienbestrijding in huis, voor uw huisdieren kunt u naar de dierenarts gaan. Zij weten het beste raad voor uw situatie en kunnen u op de juiste wijze helpen.